Tietosuojaseloste

Päävalikko

Tietosuojaseloste

 

Päivitetty viimeksi: Juli 2021

 

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, miten Sage Appliances GmbH ja tytäryhtiömme ("Sage", "me" tai "meidän") kerää, käsittelee ja jakaa henkilötietojasi, kun käytät verkkosivujamme, mobiilipalveluitamme, yhdistettyjä laitteitamme ja muita tuotteitamme sekä palveluitamme (yhteisesti "Palvelut") tai olet muutoin vuorovaikutuksessa kanssamme.

Saatamme tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen ajoittain. Mikäli teemme muutoksia, tiedotamme niistä päivittämällä selosteen yläkulmassa olevan päivämäärän ja joissakin tapauksissa lisäämällä tiedotteen kotisivuillemme tai lähettämällä ilmoituksen Palveluidemme kautta. Suosittelemme lukemaan tietosuojaselosteen aina kun käytät Palveluitamme tai olet muutoin vuorovaikutuksessa kanssamme, jotta sinulla on ajantasaiset tiedot käytännöistämme ja sinua koskevista vaihtoehdoista.

Voit valita, haluatko antaa meille tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja tietoja, mutta mikäli et toimita pyytämiämme tietoja, et välttämättä voi ostaa tuotteita, käyttää mobiilisovelluksiamme sekä muita palveluita tai käyttää tiettyjä palveluita, tarjouksia tai nähdä tiettyä sisältöä verkkosivuillamme. Lisäksi saatamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai postitse voidaksemme käsitellä ostotapahtumiin liittyviä kysymyksiä, vaikka olisit valinnut, ettet halua vastaanottaa markkinointiviestejä meiltä. Tavallisesti voit vierailla monilla verkkosivuillamme kertomatta meille kuka olet tai paljastamatta mitään yhteystietoja itsestäsi.

Tietojen kerääminen

Tiedot, jotka saamme sinulta. Keräämme tietoja, jotka saamme suoraan sinulta itseltäsi. Keräämme tietoja esimerkiksi silloin, kun luot käyttäjätunnuksen, ostat tuotteitamme, ilmoittaudut kursseillemme, käytät Palveluidemme interaktiivisiin osia, kommunikoit kanssamme kolmannen osapuolen sosiaalisen median sivujen kautta sekä osallistut kilpailuihimme, markkinointikampanjoihimme, arvointoihin ja kyselyihin, pyydät asiakastukea tai olet muuten yhteydessä meihin. Tiedot, joita keräämme, voivat sisältää seuraavia:

·       Etu- ja sukunimi

·       Postiosoitteesi laskutusta ja toimitusta varten

·       Puhelinnumerosi

·       Sähköpostiosoitteesi

·       Ostotiedot, kuten elämäntapaan ja ruokaan liittyvät mieltymykset sekä ostoslistat

·       Maksutapahtumien tiedot, kuten kurssin tai tuotteen tiedot, maksutapahtuman summa ja oston / palautuksen päivämäärä

·       Henkilökohtaiset tiedot (esim. syntymäpäivä, sukupuoli)

·       IP-osoitteesi

·       Valokuvia, sosiaalisen median käyttäjätunnukset ja tilitietosi

·       Palaute ja arvostelut Sagen tuotteista

sekä muut tiedot, jotka jaat meille.

Huomaathan, että emme säilytä tai luovuta maksukorttien tietoja, kuten luottokorttien numeroita. Maksutapahtumia käsitellään useiden ulkopuolisten käsittelijöiden toimesta. Jos haluat tietoja tietystä käsittelijästä, ota meihin yhteyttä [email protected].

Tiedot, jotka keräämme automaattisesti. Kun käytät Palveluitamme tai yhdistät Sage-laitteesi Palveluihimme, keräämme automaattisesti tietoja sinusta ja yhdistämme ne tietoihin, jotka olet antanut meille suoraan. Saatamme esimerkiksi kerätä:

·       Verkkosivuston lokitiedot: Kirjaamme tietoja verkkosivustomme käytöstä, kuten tietokoneesi käyttöjärjestelmästä, käyttämästäsi selaimesta, käyttöajasta, katselluista sivuista, IP-osoitteestasi ja verkkosivustosta, jolta olet siirtynyt sivuillemme.

·       Seurantapikseleiden tai muiden vastaavien tekniikoiden käyttö: Käytämme seurantapikseleitä (tunnetaan myös esimerkiksi nimellä web beaconit) – pieniä kuvatiedostoja – jotka kertovat meille, millä verkkosivustomme sivulla olet käynyt tai jotka mittaavat suorittamiesi hakujen tehokkuutta. Seurantapikseleiden avulla voimme lähettää sähköpostia sinulle luettavassa muodossa ja saamme tiedon siitä, milloin olet avannut lähettämämme sähköpostin. Jotkin ulkopuoliset toimittajamme saattavat myös käyttää verkkosivuillamme evästeitä tai muita verkkotyökaluja, kuten pikselitunnisteita. Pikselit ja evästeet voivat myös kerätä ja käyttää tietokoneesi tai mobiililaitteesi maantieteellistä sijaintia. Sijaintitietoja kerätään, jotta voimme tarjota tietoja palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua sijaintisi perusteella sekä parantaaksemme sijaintiin perustuvia tuotteita ja palveluitamme.

 

Voimme tehdä sopimuksia kolmansien osapuolien markkinointiyritysten kanssa mainosten tarjoamiseksi puolestamme internetissä. Tätä varten nämä tahot keräävät tietoa vierailustasi verkkosivuillamme ja vuorovaikutuksestasi tuotteidemme ja palveluidemme kanssa. Näitä tietoja kerätään evästeillä tai seurantapikseleillä – jotka ovat alan standarditekniikkaa, joita käyttävät useimmat verkkosivut. Lisätietoja löydät jäljempänä kohdasta "Muiden tarjoamat mainos- ja analytiikkapalvelut".

Tiedot, joita keräämme liittyen yhdistetyn laitteen käyttöön. Kun ensimmäistä kertaa yhdistät laitteesi mobiilisovellukseemme, laite liitetään automaattisesti Sage-käyttäjätunnukseesi. Lisätietoa laitteesi poistamiseksi Sage-käyttäjätunnukseltasi löydät alta osiosta "Sinun valintasi". Kun yhdistät tuotteesi Wi-Fi -verkkoon, keräämme tietoja:

·       laitteesta ja verkosta, kuten nimi ja yhteyden voimakkuus,

·       kuinka käytät laitettasi, kuten millaista ja miten valmistat ruokaa sekä ruoanlaittoon ja resepteihin liittyvät mieltymykset,

·       tietoja laitteen sensoreista ja komponenteista,

·       tekniset tiedot sekä käyttötiedot.

Lisätietoja siitä, kuinka käytämme näitä tietoja, löytyy jäljempänä osiosta "Tietojen käyttö".

·       Laitetiedot: Kun käytät mobiilisivujamme tai -sovelluksiamme tai yhdistät Sage-laitteesi palveluihimme, keräämme tietoja puhelimesta, tabletista tai muusta laitteesta, jota käytät, mukaan lukien laitemallista, käyttöjärjestelmästä ja -versiosta, laitetunnistimista, mobiiliverkosta sekä tietoja Palveluidemme käytöstä.

 

·       Sijaintitiedot: Keräämme suostumuksellasi tietoja sijainnistasi, kun käytät jotain mobiilisovelluksiamme tai yhdistät Sage-laitteesi palveluihimme. Lisätietoja keräämistämme tiedoista ja valinnoistasi löydät jäljempänä osiosta "Sinun valintasi".

 

Yhdistämällä tietoja: Yhdistämme verkko- ja myymälätapahtumista ja muista vuorovaikutuksesta, kuten ostoista, kerättyjä henkilötietoja. Saatamme myös yhdistää henkilötietojasi muiden tietojen kanssa, joita saamme muista lähteistä, kuten markkinointikumppaneilta, julkisista tietokannoista, sosiaalisen median julkisesti saatavilla olevilta sivuilta sekä muilta kolmansilta osapuolilta. Saatamme myös suorittaa automatisoitua tai osittain automatisoitua henkilötietojen käsittelyä, jota voidaan pitää profilointina. Voit aina vastustaa henkilötietojesi käyttöä profiloinnissa (lisätietoja löydät osiosta 'Rekisteröidyn oikeudet'). Käytämme näitä tietoja markkinatutkimuksiin ja tarjoamiemme Palveluiden laadun parantamiseksi.

Sosiaalisessa mediassa jakaminen: Jos haluat esimerkiksi yhdistää sosiaalisen median käyttäjätunnuksesi asiakastiliisi kirjautumalla tilille sosiaalisen median käyttäjätunnukselta, sosiaalisen median sivusto voi jakaa meille tietoja näiden palvelujen käytöstä, mukaan lukien profiilin tietoja, yhteystietojasi sekä sisällöistä, joita olet jakanut tai joista olet tykännyt. Voi tarkistaa kyseisen sosiaalisen median palvelun yksityisyysasetuksista, miten tietojasi jaetaan. Jos jaat meille tai palveluntarjoajillemme muita henkilöitä koskevia henkilötietoja, vakuutat, että sinulla on valtuudet tähän ja sallit meidän käyttää näitä tietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tiedot, jotka kerätään käyttämällä evästeitä tai muita seurantateknologioita: Me ja palveluntarjoajamme käytämme erilaisia seurantateknologioita, kuten evästeitä ja web beaconeita henkilötietojesi keräämiseksi, kun olet vuorovaikutuksessa Palveluidemme tai lähettämiemme sähköpostiemme kanssa, mukaan lukien kerätäksemme tietoja selaamis- ja ostokäyttäytymisestäsi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan päätelaitteisiin tai laitteen muistiin, ja näiden avulla voimme parantaa verkkosivujamme sekä käyttökokemustasi, nähdäksemme mitkä alueet ja ominaisuudet ovat suosittuja verkkosivuillamme ja laskea kävijämääriä. Web beaconit ovat digitaalisia kuvatiedostoja, joita käytämme verkkosivuillamme ja sähköposteissamme ja joiden tarkoituksena on auttaa evästeiden käytössä, kävijämäärien laskemisessa, käytön ymmärtämisessä sekä kampanjoiden tehokkuuden mittaamisessa. Lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä löydät täältä. Yleistä tietoa evästeistä löydät osoitteesta www.aboutcookies.org.

Tiedot, jotka saamme muista lähteistä: Sage voi saada lisää tietoja (esim. väestötieteellisiä ja tilastollisia tietoja) kolmansilta osapuolilta. Näihin kuuluvat liikekumppanit, markkinointitoimistot, tutkimus- tai analytiikkayritykset sekä muut kolmannet osapuolet. Käytämme näitä tietoja sinulta suoraan kerättyjen tietojen lisäksi mahdollisten kiinnostusten kohteiden määrittämiseksi, merkityksellisen Sage-brändikokemuksen tarjoamiseksi sekä Sagen tuotteiden, analytiikan ja mainonnan parantamiseksi.

 

Tietojen käyttäminen

Käytämme sinua koskevia tietoja erilaisiin tarkoituksiin, jotka liittyvät sinulle tarjoamiimme Palveluihin, mukaan lukien:

·       Pyytämiesi Palveluiden tarjoaminen ja toimittaminen, käyttäjätilien hallinta, tapahtumien käsittely (kuten tuotteiden lähettäminen ja loppuunmyytyihin tuotteisiin liittyvät käytännöt), takuiden hallinta, korjausten tarjoaminen sekä näihin liittyvien tietojen lähettäminen, kuten tilausvahvistukset ja kuitit, jotka voivat myös sisältää tietoja myös muista Sagen tuotteista.

·       Teknisten käytäntöjen, päivitysten, tietoturvahälytysten sekä tuki- ja järjestelmänvalvontaviestien lähettäminen;

·       Kommentteihisi, kysymyksiisi ja pyyntöihisi vastaaminen sekä asiakaspalvelun tarjoaminen;

·       Kilpailujen, arvontojen ja mainoskampanjoiden järjestäminen sekä osallistumisten ja palkintojen käsittely ja toimitus;

·       Yleisten ehtojen tai muiden laillisten oikeuksiemme toimeenpaneminen;

·       Vilpillisten maksutapahtumien sekä muun laittoman toiminnan havaitseminen, tutkiminen ja estäminen sekä Sagen, sen tytäryhtiöiden, sinun ja muiden oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojeleminen;

 

Saatamme myös käyttää henkilötietojasi paremman palvelun tarjoamiseksi:

·       Palveluidemme ylläpito, suojaaminen ja parantaminen

·       Informoidaksemme sinua tuotteista, palveluista, kursseista, resepteistä, tarjouksista, kampanjoista, tapahtumista sekä muista uutisista ja tiedoista, joiden uskomme kiinnostavan sinua (lisätietoja näiden viestien estämisestä löydät jäljempänä kohdasta "Sinun valintasi");

·       Palveluihimme liittyvien trendien, käytön ja aktiviteettien valvonta ja analysointi;

·       Palveluidemme personointi ja parantaminen sekä sinulle räätälöityjen mainosten, sisältöjen ja ominaisuuksien tarjoaminen;

·       Palautteesi ja arvostelusi lataaminen ja julkaiseminen (mukaan lukien valokuvat ja sosiaalisen median käyttäjätunnukset);

·       Edistääksemme liiketoimintaamme ja ulkopuolisten palveluntarjoajiimme tavoitteita, joita ovat muun muassa vianetsintä, tietojen analysointi, auditoinnit, tietoturva, petosten seuranta ja ennaltaehkäisy, uusien tuotteiden kehittäminen, tuotteiden tai palveluiden parantaminen, käyttötrendien tunnistaminen, kampanjoiden tehokkuuden määrittäminen, yhteistyö kumppaneidemme kanssa, asiakaspalvelupyyntöihin vastaaminen sekä nykyisen tai tulevan liiketoiminnan harjoittaminen ja laajentaminen;

·       Yhdistäminen muista lähteistä keräämiimme tietoihin sovellettavan lain mukaisesti, jotta voimme ymmärtää tarpeesi ja tarjota sinulle parempaa palvelua.

 

Tietojen jakaminen

Saatamme luovuttaa sinua koskevia tietoja sovellettavien lakien mukaisesti tai muutoin tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla, mukaan lukien seuraavissa tilanteissa:

·       Tytäryhtiöillemme ja yrityksille, mukaan lukien ulkopuoliset toimittajat, konsultit ja muut palveluntarjoajat, jotka tarvitsevat tiettyjä tietojasi suorittaakseen toimintoja puolestamme, esimerkiksi toimittaakseen tuotteita sinulle (esim. DHL), käsitelläkseen ja hallinoidakseen maksujasi (esim. Klarna), järjestääkseen arvontoja / kilpailuja (esim. Stellar), analysoidakseen verkkosivustojen dataa (esim. Google), tuotteiden toimittamiseksi tai asiakaspalvelun tarjoamiseksi (esim. Salesforce), järjestääkseen Live Chat -tilaisuuksia tai livenä tuotteiden esittelytilaisuudet (esim. Stellar or Concentrix), tarjoatakseen tuotteiden / reseptien arvosteluja (esim. Bazaarvoice), järjestääkseen verkkotapaamisia (eesim. Teams or Zoom) ja muita palveluita;

·       Kun ostat kolmannen osapuolen tuotteita kauttamme, luovutamme tietoja tällaisten tuotteiden toimittajille tilauksesi täyttämiseksi;

·       Jos yhdistät kolmannen osapuolen laitteita ja palveluita Sage-tiliisi tai Palveluihimme, jos esimerkiksi liität laitteen tai mobiilisovelluksemme Amazon Alexa -laitteen kanssa, tietojasi jaetaan kolmansille osapuolille puolestasi ja suostumuksellasi;

·       Kun rekisteröidyt ja osallistut Palveluidemme interaktiivisiin osioihin, tietyt sinua koskevat tiedot näkyvät julkisesti, kuten nimesi, valokuvasi, reseptisi ja muut tiedot, joita päätät jakaa;

·       Vastauksena tietopyyntöön, jos uskomme, että tietojen paljastaminen on sovellettavan lain, määräyksen tai oikeusprosessin vaatimusten mukaista tai se on tarpeen laillisten oikeuksiemme turvaamiseksi tai käyttöehtojemme toimeenpanemiseksi;

·       Jos uskomme, että toimintasi ovat ristiriidassa käyttäjäsopimusten tai käytäntöjemme kanssa tai se on tarpeen Sagen tai muiden oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi;

·       Koko yritystämme koskevan tai osaa yritystämme koskevan sulautumisen, yhteisyrityksen perustamisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan myynnin yhteydessä tai näitä koskevien neuvotteluiden yhteydessä, mukaan lukien konkurssissa tai vastaavassa menettelyssä;

·       Vastataksemme julkisten ja valtion viranomaisten pyyntöihin, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuolella olevien julkisten ja valtion viranomaisen pyynnöt, tai

·       Suostumuksesi tai ohjeidesi perusteella.

 

Sosiaalisen jakamisen ominaisuudet

Palvelumme käyttävät sosiaalisen median liitännäisiä. Mikäli käytät palvelua, joka sisältää liitännäisiä, tietoa voidaan siirtää suoraan laitteeltasi sosiaalisen median palveluntarjoajalle. Emme voi vaikuttaa siihen, miten tietoja kerätään liitännäisillä. Mikäli olet kirjautunut sosiaaliseen mediaan, käyttäjätilisi ja palvelumme käytön välille voidaan muodostaa yhteys. Mikäli käytät liitännäisiä esimerkiksi klikkaamalla painikkeita "Tykkää", "Seuraa" tai "Jaa" tai kirjoittamalla kommentin, tämä tieto saattaa tulla näkyviin automaattisesti sosiaalisen median profiilissasi. Vaikka et olisi kirjautuneena sisään, liitännäiset saattavat silti lähettää IP-osoitteesi sosiaalisen median palveluntarjoajille.

Kun yhdistät sosiaalisen median palvelun laitteelle, joka on myös muiden henkilöiden käytössä, nämä muut käyttäjät voivat nähdä tiedot, jotka on tallennettu tai näytetään profiilisi yhteydessä Yhteisöpalvelut-sivulla.

Lisätietoja sosiaalisen median palveluntarjoajista, joiden liitännäisiä on käytössä palveluissamme ("palveluntarjoajat"), löytyy alta:

Facebook

Rekisterinpitäjä: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Irlanti ("Facebook"). Lisätietoja Facebookin tietokäytännöistä löydät: https://www.facebook.com/about/privacy/

YouTube

Rekisterinpitäjä: YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, Yhdysvallat ("YouTube"). Lisätietoja Youtuben tietosuojakäytännöistä löydät: https://www.youtube.com/static?template=terms  

Instagram

Rekisterinpitäjä: Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Yhdysvallat („Instagram“). Lisätietoja Instagramin tietokäytännöistä löydät: https://fi-fi.facebook.com/help/instagram/155833707900388/

Muiden tarjoamat mainos- ja analytiikkapalvelut

Käytämme ulkopuolisia toimijoita mainosten tarjoamiseksi puolestamme internetissä ja analytiikkapalveluiden käyttämiseksi. Nämä toimijat käyttävät evästeitä, web beaconeita ja muita teknologioita kerätäkseen tietoja Palveluidemme ja muiden verkkosivujen käytöstä, mukaan lukien IP-osoitteestasi, selaimestasi, katselluista verkkosivustoista, vierailuajasta, klikatuista linkeistä ja konversiotiedoista. Sage ja ulkopuoliset markkinointi-, mainos- ja analytiikkatoimittajat, jotka toimivat Sagen puolesta, käyttävät näitä tietoja muun muassa analysoidakseen ja seuratakseen tietoa, määrittääkseen tiettyjen sisältöjen suosiota, tuottaakseen mainoksia ja sisältöjä, jotka on kohdennettu kiinnostuksesi mukaan Palveluissamme ja muilla verkkosivuilla sekä ymmärtääksemme paremmin verkkokäyttäytymistäsi. Lisätietoja kohdennetuista mainoksista sekä siitä, kuinka voit kieltää verkkoselaustietojesi käyttämisen kohdennetussa mainonnassa löydät osoitteesta www.aboutads.info/choices.

Teemme myös yhteistyötä kolmansien osapuolien yhteisöpalvelualustojen kanssa, kuten Facebookin, tarjotaksemme sinulle mainoksia osana räätälöityjä mainoskampanjoita.

 

Ostotapahtumien tiedot

Kun teet ostoja tai palautuksen, keräämme tietoja tapahtumasta, kuten kurssi- tai tuotetietoja, maksutapahtuman summan sekä osto- tai palautuspäivämäärät. Huomaathan, että emme säilytä luottokorttitietoja, kuten täydellisiä luotto- tai pankkikortin numeroita. Maksutapahtumien käsittelyyn osallistuvat eri ulkopuoliset maksupalveluiden tarjoajat, kuten esimerkiksi Klarna tai Paypal.

 

Soveltuva maksupalveluiden tarjoaja riippuu maksutapahtuman tyypistä ja näiden palveluntarjoajien tunnistamiseksi voi ottaa yhteyttä Sageen seuraavasti:

Sähköpostitse osoitteesta [email protected]

 

Sinun valintasi

 

Käyttäjätilin tiedot

 

Sinulla on mahdollisuus päästä tietoihin, jotka olemme keränneet sinusta sekä päivittää, korjata tai poistaa (sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa) käyttäjätilisi tietoja milloin tahansa kirjautumalla Sage-tilillesi. Voit vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä [email protected]. Jos asut Euroopan talousalueella, katso lisätietoja jäljempänä kohdasta "Rekisteröidyn oikeudet".

 

Yhdistettyjen laitteiden linkityksen poistaminen

 

Kun olet yhdistänyt laitteesi Sage-tiliisi, voit poistaa yhteyden milloin tahansa kytkemällä sen pois päältä mobiililaitteesi asetuksista. Huomaathan, että jotkut laitteet tulee kuitenkin yhdistää Sage-tiliin kaikkien ominaisuuksien käyttämiseksi. Jos olet poistanut laitteen tililtäsi, sinun tulee liittää laite uudelleen kaikkien ominaisuuksien käyttämiseksi.

 

Sijaintitiedot

Kun käynnistät ensimmäistä kertaa joitakin mobiilisovelluksiamme, käytät tiettyjä ominaisuuksia näissä mobiilisovelluksissa tai vierailet joillakin verkkosivustomme sivuilla, joka kerää sijaintitietoja, sinulta saatetaan pyytää lupaa sijaintitietojen keräämiseen tiettyjen ominaisuuksien käyttöönottamiseksi. Jos annat suostumuksesi sijaintitietojen keräämiseen, voit myöhemmin kieltää tämän muuttamalla laitteesi asetuksia. Jos päätät kieltää sijaintitietojen keräämisen, jotkut Palvelujemme ominaisuudet eivät enää toimi.

Markkinointiviestintä

Saatamme lähettää sinulle suostumuksellasi sähköistä suoramarkkinointia, kuten mainosviestintää. Voit antaa suostumuksesi esimerkiksi tilaamalla markkinointitiedotteemme ja uutiskirjeemme. Voimme lähettää sinulle sähköistä suoramarkkinointia myös ilman suostumustasi olemassaolevan asiakassuhteemme perusteella silloin, kun markkinointi liittyy samoihin tuoteryhmiin, joista olet aiemmin tehnyt tilauksia. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä markkinointiviestejä milloin tahansa seuraamalla kyseisissä viesteissä olevia ohjeita. Vaikka kieltäytyisit, saatamme silti lähettää sinulle muuta viestintää kuin markkinointiviestejä, kuten tiliisi tai asiakassuhteeseesi liittyviä viestejä.

Mobiililaitteiden ilmoitukset

Suostumuksellasi lähetämme mainontaan liittyviä ja muita ilmoituksia tai hälytyksiä mobiililaitteeseesi. Voit lopettaa näiden viestien vastaanottamisen milloin tahansa muuttamalla mobiililaitteesi ilmoitusasetuksia.  

Älä seuraa

'Älä seuraa' (Do Not Track) on yksityisyysasetus, jonka käyttäjät voivat ottaa käyttöön verkkoselaimessa. Kun käyttäjä ottaa käyttöön 'Älä seuraa' -asetuksen, selain lähettää pyynnön verkkosivustoille olemaan seuraamatta käyttäjää. Lisätietoja 'Älä seuraa' -asetuksesta löydät www.allaboutdnt.org. Tällä hetkellä Sage ei noudata 'Älä seuraa' -selainasetuksia tai -pyyntöjä. Sage voi lisäksi käyttää muuta tekniikkaa, kuten seurantapikseleitä, web beaconeja ja muita samankaltaisia tekniikoita käyttäjien seuraamiseksi Sagen verkkosivustolla. Me tai kolmannet osapuolet käytämme näitä työkaluja kerätäksemme tietoa sinusta ja verkkokäyttäytymisestäsi, vaikka olisit ottanut 'Älä seuraa' -asetuksen käyttöön.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme sinusta kerättyjä tietoja siten, kuin on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joihin ne on alunperin kerätty tai muihin laillisiin liiketoimintatarkoituksiin, mukaan lukien lakisääteisten, oikeudellisten, vero-, kirjanpito- tai muiden velvoitteiden täyttäminen. Katso tarkemmat tiedot jäljempänä kohdasta "GDPR:n artiklan 13 ja 14 mukaisesti annettavat tiedot: Tietojen säilytysaika".

Turvallisuus

Pyrimme käyttämään asianmukaisia organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä tietojen suojaamiseksi organisaatiossamme. Valitettavasti minkään tiedonsiirron internetissä tai tallennusjärjestelmän ei voi taata olevan 100 % turvallinen. Jos sinulla on syytä uskoa, että tilisi tai henkilötietojesi turvallisuus on vaarantunut, ilmoita siitä meille välittömästi "Ota yhteyttä" -osion mukaisesti.

 

Alaikäisten Palveluiden käyttö

Sage on sitoutunut noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja ja asetuksia, jotka koskevat alle 18-vuotiaiden henkilöiden ("alaikäiset") henkilötietojen keräämistä, säilyttämistä ja käyttöä, jos asut Suomessa.

Ellei jäljempänä mainita: (i) tuotteitamme ja palveluitamme markkinoidaan ja ne on suunnattu aikuisten tai aikuisten suostumuksella tehtyihin ostoihin (ii) Sagen verkkosivustojen tai sovellusten käyttäminen ei ole sallittua alle 18-vuotiaat henkilöille ilman vanhempien tai huoltajien valvontaa; (iii) emme tietoisesti kerää tai pyydä henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta tai tietoisesti salli tällaisten henkilöiden luoda käyttäjätunnusta tai  julkaista henkilötietoja Sagen verkkosivuilla; ja (iv) mikäli tietoomme tulee, että alle 13-vuotias on antanut mitä tahansa henkilötietoja Sagen verkkosivuilla tai verkkosivuille, poistamme nämä tiedot mahdollisimman pian.

Jos olet vanhempi tai huoltaja ja uskot, että alle 13-vuotias Alaikäinen on antanut henkilötietoja tai muita tietoja meille ilman suostumustasi, ota yhteyttä [email protected]. Kun olemme tunnistaneet, että olet vanhempi tai laillinen huoltaja, toimitamme pyynnöstäsi viipymättä tietoja siitä, mitä henkilötietoja olemme keränneet lapsestasi / huollettavastasi ja kuinka tietoja on käytetty tai luovutettu. Poistamme pyynnöstäsi lapsesi henkilötiedot tietokannastamme sekä ohjeistamme tytäryhtiöitämme ja ulkopuolisia yhteistyökumppaneitamme tekemään samoin.

Jos olet alle 18-vuotias alaikäinen, voit pyytää ja saada tietyt sisällöt tai Sagen verkkosivuilla tai sovelluksissa julkaistut tiedot poistetuksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja laittamalla viestin otsikoksi "Alaikäisen tietosuoja". Huomaathan, että julkaisujesi poistaminen ei takaa sitä, että sisällöt taikka Sagen verkkosivuilla tai sovelluksissa julkaistut tiedot on poistettu kokonaan tai kattavasti.

Henkilötietojen siirrot EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

Mikäli siirrämme tietoja Euroopan unionista tai Euroopan talousalueelta kolmanteen maahan, jossa meillä on toimitiloja tai jossa tietoja käsitellään kolmannen osapuolen palveluiden käytön yhteydessä tai luovutamme tai siirrämme tietoja toisille henkilöille, yhteisöille tai yrityksille, tämä tehdään vain noudattaen lainsäädännössä asetettuja vaatimuksia. 

Verkkosivustolla tai Palveluiden kautta antamiasi henkilötietoja voidaan lähettää Yhdysvaltoihin ja niitä voidaan käsitellä siellä tai muissa maissa palveluntarjoajiemme pilvipalvelimilla. Suojaamme aina tietosi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti riippumatta siitä, missä niitä käsitellään.

Jos olet antanut nimenomaisen suostumuksen tai siirto on edellytetty sopimuksen perusteella tai oikeudellisin perustein, käsittelemme tai sallimme tietojen käsittelyn kolmansissa maissa vain, jos se on saanut päätöksen tietosuojan tason riittävyydestä tai Euroopan komission hyväksymillä vakiosopimuslausekkeilla, hyväksyttyjen sertifiointimekanismien tai yrityksiä koskevien sitovien sääntöjen perusteella (GDPR:n artiklat 44–49, Euroopan komission sivut: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_fi).

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus saada tieto niistä henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Sinulla on myös oikeuspyytää näiden oikaisemista, poistamista (sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa) tai siirtoa. Sinulla on myös oikeus vastustaa sekä pyytää tietyn käsittelyn rajoittamista. Jos henkilötietojesi käsittely perustuu sinulta saatuun suostumukseen, sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Jos haluat käyttää näitä oikeuksiasi, voit kirjautua käyttäjätilillesi ja muokata käyttäjätietojasi tai ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse [email protected].

EU:n yleinen tietosuoja-asetus ("GDPR") edellyttää, että EU:ssa ja ETA:lla sijaitsevat henkilötiedot on suojattava erityisesti. Lisäksi kaikilla EU:iin sijoittautuneilla henkilöillä, kansalaisuudesta riippumatta ("rekisteröidyt"), on tiettyjä oikeuksia GDPR:n nojalla, kuten:

1. Oikeus saada tieto heitä koskevien henkilötietojen keräämisestä ja käytöstä.

2. Oikeus saada pääsy henkilötietoihin selvittääkseen, mitä tietoja heistä on kerätty.

3. Oikeus oikaista henkilötietoja, jos ne ovat virheelliset tai puutteelliset.

4. Oikeus vaatia henkilötietojen poistamista silloin, kun käsittelyn jatkamiselle ei ole pakottavaa tarvetta.

5. Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä henkilötietojen käsittelyn estämiseksi.

6. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, joka mahdollistaa henkilötietojen saamisen ja niiden siirtämisen toiselle rekisterinpitäjälle.

7. Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä silloin, kun käsittely perustuu oikeutettuun etuun, yleiseen etuun tai julkisen vallan käyttöön ja tietoja käsitellään markkinointitarkoituksiin tai tieteelliseen/historialliseen tutkimukseen sekä tilastointiin.

8. Oikeus olla joutumatta automaattisen päätöksenteon kohteeksi: Erilaisia oikeuksia automaattiseen päätöksentekoon (päätökset perustuvat pelkästään automaattiseen päätöksentekoon, ilman luonnollisen henkilön osallistumista) ja profilointiin (henkilötietojen automaattinen käsittely, jossa arvioidaan ihmisen tiettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia) liittyen.

Jos haluat käyttää näitä oikeuksiasi, voit kirjautua käyttäjätilillesi ja muokata käyttäjätietojasi tai ottaa yhteyttä meihin alla kuvatulla tavalla.

GDPR:n 13 ja 14 artiklojen mukaisesti annettavat tiedot

(a) Rekisterinpitäjän identiteetti ja yhteystiedot

Sage Appliances GmbH,

Campus Fichtenhain 48, 47807 Krefeld, Saksa

(b) Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Tietosuojavastaavan yhteystiedot: [email protected]sageappliances.com

(c) Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset   

Käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme tiettyjä palveluita liitettyyn laitteeseesi liittyen, vastataksemme pyyntöihisi, markkinoidaksemme Sagen tuotteita ja palveluita, suorittaaksemme ja käsitelläksemme maksupyyntösi, kehittääksemme uusia tuotteita, ilmoittaaksemme palveluidemme muutoksista, ehkäistäksemme petoksia, yms. Katso lisätietoja tietosuojaselosteen "Tietojen käyttäminen" -kohdasta.

(d) Henkilötietojen vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät

Sagen työntekijät, jotka vastaavat kyselyihin sekä ulkopuoliset palveluntarjoajat. Näihin vastaanottajiin kuuluu muun muassa tytäryhtiömme ja yritykset, joita ovat ulkopuoliset toimittajat, konsultit ja muut palveluntarjoajat, jotka tarvitsevat pääsyn henkilötietoihin suorittaakseen toimintoja puolestamme. Lisätietoja löydät ylempää kohdasta "Tietojen jakaminen".

(e) Tietojen säilytysaika

Sage säilyttää henkilötietoja sen ajan, joka on tarpeen kohdassa (c) listattujen tarkoituksia varten, ellei sovellettava lainsäädäntö aseta pidempää säilytysaikaa (esim. Suomessa 6 vuotta kirjanpitoaineistolle),  kuitenkin enintään 10 vuotta, ellei asiaan liittyvistä poikkeuksista muuta johdu.

(f) Suostumuksen peruuttaminen

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa vaikuttamatta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamista lähettämällä sähköpostiviesti kohdassa b) luetellulle tietosuojavastaavalle.

(g) Käsittelyn oikeusperuste

Rekisteröity toimittaa Sagelle henkilötietonsa (kuten nimen ja yhteystiedot), jotta Sage voi tarjota pyydettyjä palveluita, käsitellä maksuja tai vastata tiedusteluihin, sillä käsittely on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi (GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta). Asetamme laitteellesi muita kuin välttämättömiä evästeitä vain suostumuksellasi. Lisäksi keräämme suostumuksellasi tietoja sijainnistasi; jaamme tietoja kolmansille osapuolille, joiden laitteisiin tai palveluihin yhdistät Sage-tilisi; ja lähetämme markkinointiin liittyviä ilmoituksia ja muita tiedotuksia mobiililaitteeseesi (GDPR: 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Kaikissa muissa tapauksissa käsittely on tarpeen Sagen oikeutettujen etujen vuoksi, jotka on punnittu rekisteröidyn etuja, perusoikeuksia ja -vapauksia vasten, jotka edellyttävät henkilötietojen suojaa (GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Sagen oikeutettu etu on erityisesti jatkuva tarpeemme palvella EU-asiakkaita toimittamalla tuotteita ja palveluita.

 

Kysymykset ja valitukset

Jos sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelystä, jota emme pysty ratkaisemaan, sinulla on oikeus tehdä valitus asuinpaikkasi toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle. Jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn, voit tehdä valituksen meille sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Voit tehdä valituksen Suomessa tietosuojavaltuutetulle, jos et ole tyytyväinen siihen, kuinka käsittelemme tietojasi.

Tietosuojavaltuutetun toimisto

Käyntiosoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki

Postiosoite: P.O. Box 800, 00531 Helsinki, Finland

Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi

Puhelinvaihde: +358 (0)29 566 6700

Kirjaamo: +358 (0)29 566 6768

www.tietosuoja.fi 

 

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tähän tietosuojaselosteeseen, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse [email protected] tai lähettämällä kirjallisen pyynnön osoitteeseen:

Sage Appliances GmbH,

Campus Fichtenhain 48, 47807 Krefeld, Saksa,

Attn. Data Privacy Officer

Koska sähköpostiviestit eivät aina ole turvallisia, älä sisällytä luottokortin tietoja tai muita arkaluonteisia tietoja meille lähetettäviin sähköpostiviesteihin.