Privatlivspolitik

Hovedmenu

PRIVATLIVSPOLITIK


Sidst opdateret: Juli 2021

 

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan oplysninger om dig indsamles, bruges og videregives af  Sage Appliances GmbH og vores partnere ("Sage", "vi", "vores" eller "os"), når du besøger eller bruger vores hjemmeside og mobilapplikationer, vores tilsluttede apparater og vores andre produkter og tjenester (samlet set "Tjenesterne"), eller når du på anden måde interagerer med os.

Vi kan fra tid til anden ændre denne privatlivspolitik. Hvis vi foretager ændringer, giver vi dig besked ved at revidere datoen øverst i politikken, og i nogle tilfælde kan vi give dig en ekstra politik, f.eks. tilføje en erklæring til vores hjemmeside eller sende dig en meddelelse via vores tjenester. Vi opfordrer dig til at gennemgå privatlivspolitikken, når du benytter vores tjenester eller på anden måde interagerer med os for at holde dig orienteret om vores informationspraksis og de valg, der er tilgængelige for dig.

Det er op til dig, om du vil opgive sådanne oplysninger eller ej, men hvis du vælger ikke at give de oplysninger, vi anmoder om, kan du muligvis ikke købe produkter, bruge vores mobilapplikationer eller andre tjenester eller få adgang til bestemte tjenester, tilbud og indhold på vores hjemmesider. Vi kan også være nødt til at kontakte dig via telefon, e-mail eller brev for at løse transaktionelle spørgsmål eller problemer, der er specifikke for din ordre, selvom du har valgt ikke at modtage marketingkommunikation fra os. Generelt kan du besøge mange af vores hjemmesider uden at fortælle os, hvem du er eller opgive kontaktoplysninger om dig selv.

 

Indsamling af oplysninger

Oplysninger du giver os. Vi indsamler oplysninger, som du giver direkte til os. For eksempel indsamler vi oplysninger, når du opretter en konto, foretager et køb, tilmelder dig vores kurser, deltager i de interaktive områder af vores tjenester, kommunikerer med os via tredjeparts sociale medier, deltager i vores konkurrencer, marketingkampagner, konkurrencer og undersøgelser, anmoder om kundeservice eller på anden måde kommunikerer med os. De oplysninger, vi indsamler, kan omfatte:

·       For- og efternavn

·       Din postadresse til fakturering og forsendelse

·       Dit telefonnummer

·       Din e-mailadresse

·       Købsoplysninger, herunder livsstils- og madpræferencer og indkøbslister

·       Transaktionsoplysninger, såsom klasse- eller produktoplysninger, transaktionsbeløbet og datoen for køb/returnering

·       Personlige oplysninger (f.eks. fødselsdato, køn)

·       Din IP-adresse

·       Fotografier, brugernavne på sociale medier og konto-id'er

·       Feedback og anmeldelser af Sage's produkter

og andre oplysninger, du vælger at give.

Bemærk, at vi ikke gemmer eller deler betalingskortoplysninger, f.eks. kreditkortnumre. Finansielle transaktioner behandles via en række tredjepartsprocessorer. Den endelige finansielle behandling afhænger af transaktionstypen.  For at identificere en bestemt behandler, bedes du kontakte os på [email protected].

 

Information vi indsamler automatisk. Når du besøger eller bruger vores tjenester eller tilslutter dit Sage-apparat til vores tjenester, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og forbinder dem med oplysninger, som du giver direkte til os. For eksempel kan vi indsamle:

·       Hjemmeside-logoplysninger: Vi logger oplysninger om din brug af vores hjemmeside, f.eks. din computers styresystem, hvilken type browser du bruger, besøgstider, viste sider, din IP-adresse og den hjemmeside, der henviste dig til vores hjemmeside.

 

·       Brug af pixeltags og andre lignende teknologier: Vi bruger også pixeltags (også kendt som web-beacons og klare GIF'er) - bittesmå grafiske billeder - til at fortælle os, hvilke dele af vores hjemmeside, du har besøgt, eller til at måle effektiviteten af alle søgninger, du kan foretage på vores hjemmeside. Pixel-tags gør det også muligt for os at sende din e-mail i et format, du kan læse og fortælle os, når du har åbnet en e-mail-besked fra os. Nogle af vores tredjepartsleverandører kan også bruge cookies eller andre online værktøjer, herunder pixeltags på vores hjemmeside. Pixels og cookies kan også indsamle og bruge din computers eller mobilenheds geografiske placering. Disse placeringsdata indsamles med det formål at give dig oplysninger om tjenester, som vi mener kan have interesse for dig baseret på din geografiske placering, og for at forbedre vores placeringsbaserede produkter og tjenester.

 

Vi kan indgå kontrakt med tredjeparts reklamevirksomheder om at vise annoncer på vores vegne på hele internettet. For at gøre dette indsamler de oplysninger om dine besøg på vores hjemmeside og din interaktion med vores produkter og tjenester. De kan også bruge oplysninger om dine besøg på denne og andre hjemmesider til at målrette annoncer. Disse målrettede reklamer kan blive vist på andre hjemmesider, du besøger. Disse oplysninger indsamles ved hjælp af en cookie eller pixel-tag - branchestandard teknologi, der bruges af de fleste hjemmesider.  For mere information se afsnittet Annoncering og Analysetjenester, der leveres af andre nedenfor

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din brug af vores tilsluttede apparater. Når du først parrer dit tilsluttede apparat med vores mobilapplikation, vil det automatisk linke til din Sage-konto. For oplysninger om afkobling af dit apparat fra din Sage-konto, se "Dine valg" herunder. Når du slutter dit apparat til et Wi-Fi-netværk, indsamler vi oplysninger om:

·       Selve modellen og netværket (f.eks. navn og forbindelsesstyrke),

·       din brug af apparatet, f.eks. hvilken mad, du laver, og hvordan du laver mad, samt dine præferencer for madlavning og opskrifter,

·       data fra apparatets sensorer og komponenter,

·       tekniske oplysninger og brugsoplysninger.

 

Se "Brug af oplysninger" herunder for at forstå, hvordan vi bruger disse data.

·       Enhedsoplysninger: Når du får adgang til eller bruger vores mobilhjemmesider eller apps eller slutter dit Sage-tilsluttede apparat til vores tjenester, indsamler vi oplysninger om den mobiltelefon, tablet eller anden enhed, du bruger, herunder hardwaremodel, styresystem og version, enhedsidentifikatorer, mobile netværksoplysninger og oplysninger om din brug af vores tjenester.

 

·       Oplysninger om geografisk placering: Med dit samtykke indsamler vi oplysninger om din placering, når du får adgang til eller bruger en af vores mobilapplikationer eller forbinder dit Sage-tilsluttede apparat til vores tjenester. Du kan se flere detaljer om indsamling af placeringsoplysninger og de valg, du har, nedenfor under "Dine valg".

 

Ved at forbinde oplysninger: Vi kan kombinere personlige oplysninger med oplysninger om dine online- og butikstransaktioner og andre interaktioner med os, herunder dine køb. Vi kan også kombinere dine personlige oplysninger med oplysninger, vi modtager fra andre kilder, såsom fælles marketingpartnere, offentlige databaser, offentligt tilgængelige sider på sociale medieplatforme og andre tredjeparter. Vi bruger disse oplysninger til markedsundersøgelser og til at forbedre kvaliteten af de tjenester, vi tilbyder.

Din sociale deling: Hvis du vælger at deltage i social deling, f.eks. ved at forbinde din sociale mediekonto til din kundekonto eller ved at logge ind på din kundekonto fra din sociale mediekonto, kan den sociale medieside dele oplysninger med os om din brug af deres tjenester, herunder profiloplysninger, oplysninger om dine kontakter og indhold, du har set eller syntes godt om. Se venligst de sociale medieindstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger for at kontrollere, hvordan dine oplysninger deles. Hvis du indsender personlige oplysninger vedrørende andre mennesker til os eller til vores tjenesteudbydere, erklærer du, at du har myndighed til at gøre det og tillade os at bruge oplysningerne i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Oplysninger indsamlet af cookies og andre sporingsteknologier: Vi og vores tjenesteudbydere bruger forskellige sporingsteknologier, herunder cookies og web-beacons, til at indsamle oplysninger om dig, når du interagerer med vores tjenester eller e-mails, herunder oplysninger om din browsing- og købsadfærd. Cookies er små datafiler gemt på din harddisk eller i enhedshukommelsen, der hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse, se hvilke områder og funktioner på vores hjemmeside, der er populære, og tælle besøg. Web-beacons er elektroniske billeder, som vi bruger på vores hjemmeside og i vores e-mails, der hjælper os med at levere cookies, tælle besøg og forstå brug og kampagneeffektivitet. For mere information om cookies og hvordan du deaktiverer dem, se vores https://www.sageappliances.com/dk/da/legal/cookie-policy.html og besøg https://digitaldannelse.org/vidensbase/hvad-er-en-cookie/ .

Information vi modtager fra andre kilder: Sage kan modtage yderligere data (f.eks. demografiske eller statistiske oplysninger) fra tredjeparter. Dette omfatter forretningspartnere, marketingbureauer, forsknings- eller analysevirksomheder og andre tredjeparter, som vi kan tildele dig, baseret på din tilknytning til bestemte statistiske grupper. Vi bruger disse oplysninger oven i de data, vi har indsamlet direkte om dig, til at udlede mulige interesser, give dig mere relevante Sage-oplevelser og forbedre Sage-produkter, analyser og reklamer.

 

Brug af oplysninger

Vi bruger oplysninger om dig til forskellige formål i forbindelse med de tjenester, vi leverer til dig, herunder til:

·       At levere de tjenester, du anmoder om, administrere dine konti, behandle transaktioner (f.eks. forsendelsesprodukter og politikker om udsolgte varer), administrere garantier, lette reparationer og sende dig relaterede oplysninger, herunder bekræftelser og kvitteringer, som også kan indeholde oplysninger om andre Sage-tilbud;

·       at sende dig tekniske politikker, opdateringer, sikkerhedsadvarsler og support- og administrative meddelelser;

·       at besvare dine kommentarer, spørgsmål og anmodninger, og levere kundeservice;

·       at tilbyde konkurrencer og kampagner, og behandle og levere poster og belønninger;

·       at håndhæve vores betingelser for brug og salg eller andre juridiske rettigheder;

·       at finde, undersøge og forhindre bedrageriske transaktioner og andre ulovlige aktiviteter, og beskytte Sage, dets partnere, dig og andres rettigheder, ejendom og sikkerhed;

 

på samme måde kan vi bruge dine personlige oplysninger til at tillade og lette levering af bedre hjælp:

·       Vedligeholde, beskytte og forbedre vores tjenester

·       Kommunikere med dig om produkter, tjenester, kurser, opskrifter, tilbud, kampagner, arrangementer og andre nyheder og oplysninger, som vi mener, vil have interesse for dig (for oplysninger om fravalg af denne kommunikation, se "Dine valg" nedenfor);

·       overvåge og analysere tendenser, brug og aktiviteter i forbindelse med vores tjenester;

·       tilpasse og forbedre vores tjenester og levere skræddersyede reklamer, indhold eller funktioner til dig;

·       uploade og sende din feedback og anmeldelser (herunder dine fotos og brugernavne på sociale medier);

·       fremme vores forretningsformål og vores tredjeparts tjenesteudbyderes formål, såsom, uden begrænsning, fejlfinding, dataanalyse, revisioner, sikkerhed, svindelovervågning og forebyggelse; udvikling af nye produkter, forbedring eller ændring af produkter eller tjenester; identificere brugstendenser, bestemme effektiviteten af kampagner, samarbejde med vores partnere, besvare henvendelser til kundeservice; samt drive og udvide nuværende eller fremtidige forretningsaktiviteter;

·       linke eller kombinere med oplysninger, vi indsamler via andre kilder i overensstemmelse med gældende lovgivning for at hjælpe med at forstå dine behov og give dig en bedre service.

 

Deling af oplysninger

Vi deler muligvis oplysninger på juridisk grundlag om dig som følger eller på anden måde beskrevet i denne privatlivspolitik, herunder, men ikke begrænset til, følgende omstændigheder:

·       Med vores associerede og selvstændige virksomheder, herunder, men ikke begrænset til, tredjepartsleverandører, konsulenter og andre tjenesteudbydere, der har brug for adgang til sådanne oplysninger for at udføre arbejde på vores vegne, f.eks. for at sende produkter til dig (f.eks. DHL), behandle og administrere dine betalinger (f.eks. Klarna), konkurrencer (f.eks. Stellar), hjemmesidedataanalyse (f.eks. Google), ordreopfyldelse og kundeservice (f.eks. Salesforce), Live Chat eller Live Product-demonstrationer (f.eks. Stellar eller Concentrix), kunde/forskriftanmeldelser (f.eks. Bazaarvoice), online-møder (f.eks. Teams eller Zoom) og andre tjenester;

·       når du køber tredjepartsprodukter via os, deler vi oplysninger med leverandørerne af sådanne produkter for at opfylde din ordre;

·       hvis du forbinder tredjepartsenheder og -tjenester til din Sage-konto eller vores tjenester, f.eks. når du vælger at forbinde et apparat eller vores mobilapplikation med Amazon Alexa-enheden, vil dine oplysninger blive delt med sådanne tredjeparter i henhold til dine indstillinger og med dit samtykke;

·       når du tilmelder dig og deltager i de interaktive områder af vores tjenester, vil visse oplysninger om dig blive vist offentligt, f.eks. dit navn, fotos, opskrifter og andre oplysninger, du vælger at give;

·       som svar på en anmodning om oplysninger, hvis vi mener, at videregivelse er i overensstemmelse med eller påkrævet af enhver gældende lov, forskrift eller juridisk proces, der beskytter vores juridiske rettigheder eller håndhæver vores vilkår for brug;

·       hvis vi mener, at dine handlinger er i strid med vores brugeraftaler eller politikker, eller for at beskytte rettigheder, ejendom og sikkerhed for Sage eller andre;

·       i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, joint venture, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores virksomhed af et andet selskab, herunder i konkurs eller lignende procedurer;

·       for at besvare anmodninger fra offentlige og officielle myndigheder, herunder offentlige og officielle myndigheder uden for dit bopælsland, eller

·       med dit samtykke eller efter din instruktion.

 

Anonymiserede oplysninger

Vi kan dele anonymiserede oplysninger, der er opsummeret eller afledt af oplysninger, du giver os. Anonyme oplysninger er oplysninger, der ikke indeholder personligt identificerbare oplysninger.

Sociale delingsfunktioner

 

Vores tjenester bruger plug-ins til sociale netværk ("plugins"). Hvis du bruger en tjeneste, der indeholder plug-ins, kan oplysninger overføres direkte fra din enhed til den sociale netværksudbyder. Vi har ingen indflydelse på de data, der indsamles af pluginet. Hvis du er logget ind på det sociale netværk, kan der etableres en forbindelse mellem din brugerkonto og brugen af vores service. Hvis du interagerer med plugins, f.eks. ved at klikke på "Synes godt om", "Følg" eller "Del" eller ved at skrive en kommentar, vises disse oplysninger muligvis automatisk i din profil på det sociale netværk. Selvom du ikke er logget ind, sender plugins muligvis stadig din IP-adresse til sociale netværksudbydere.

Når du opretter forbindelse til en social netværkstjeneste på en enhed, der også bruges af andre mennesker, kan disse andre brugere muligvis se oplysninger, der er gemt eller vist i forbindelse med din profil på den sociale netværktjenestes side.

For mere information om de sociale netværksudbydere, hvis plugins bruges i vores tjenester ("udbydere"), se nedenfor:

Facebook

Dataansvarlig: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Irland ("Facebook"). For mere information, se Facebooks retningslinjer for dataforbrug på https://www.facebook.com/about/privacy/

YouTube

Dataansvarlig: YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA ("YouTube"). For mere information se YouTubes retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger på https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines

Instagram

Dataansvarlig: Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA („Instagram“). For mere information se Instagrams politikker til beskyttelse af personlige oplysninger på https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines

Annoncering og analysetjenester leveret af andre

Vi tillader andre at vise annoncer på vores vegne på internettet og levere analysetjenester. Disse enheder bruger cookies, web-beacons og andre teknologier til at indsamle oplysninger om din brug af tjenesterne og andre hjemmesider, herunder din IP-adresse, webbrowser, viste sider, tid brugt på sider, klik på links og konverteringsoplysninger. Disse oplysninger bruges af Sage og vores tredjeparts marketing-, reklame- og analyseleverandører på Sage's vegne til blandt andet at analysere og spore data, bestemme populariteten af bestemt indhold, levere reklamer og indhold målrettet dine interesser på vores tjenester og andre hjemmesider, og bedre forstå din onlineadfærd. For mere information om interessebaserede annoncer eller for at fravælge, at dine webbrowsingsoplysninger bruges til adfærdsmæssig reklamer, kan du besøge www.aboutads.info/choices.

Vi arbejder også med tredjeparts sociale platforme, f.eks. Facebook, for at vise dig annoncer som en del af en tilpasset kampagne.

 

Transaktionsoplysninger

Når du foretager et køb eller sender en vare retur, indsamler vi oplysninger om transaktionen, såsom klasse- eller produktoplysninger, transaktionsbeløbet og datoen for købet/returneringen. Bemærk, at vi ikke gemmer betalingskortoplysninger, f.eks. komplette kreditkort- eller debetkortkontonumre. Finansielle transaktioner behandles via en række tredjepartstransaktionspartnere, f.eks. Klarna eller Paypal. Den relevante finansielle partner afhænger af transaktionstypen, og identifikationen af den finansielle partner kan rekvireres ved at kontakte Sage ved hjælp af følgende:

Send os en e-mail på [email protected]

Dine valg

Kontooplysninger

 

Du har til enhver tid mulighed for at få adgang til oplysninger, vi har om dig, og til enhver tid at opdatere, korrigere eller slette (i det omfang gældende lov tillader det) dine kontooplysninger ved at logge ind på din Sage-konto. Alternativt kan du kontakte os på [email protected]. Som borger i EØS kan du se "Dine rettigheder som registreret" nedenfor.

 

Afkobling af tilsluttede apparater

 

Når dit tilsluttede apparat er parret med din Sage-konto, kan du til enhver tid fjerne forbindelsen til det ved at afbryde det via indstillingerne på din mobilenhed. Bemærk dog, at visse apparater skal være parret med en Sage-konto for at have fuld kapacitet.  Hvis dit apparat er blevet afkoblet fra en konto, skal du genoprette det for at drage fuld nytte af dets funktioner.

 

Oplysninger om geografisk placering

Første gang du starter nogle af vores mobilapplikationer, får adgang til bestemte funktioner i disse mobilapplikationer eller besøger en af siderne på vores hjemmeside, der indsamler placeringsoplysninger, kan du blive bedt om at give samtykke til indsamling af placeringsoplysninger for at aktivere bestemte funktioner. Hvis du i første omgang accepterer vores indsamling af placeringsoplysninger, kan du senere stoppe denne indsamling ved at ændre indstillingerne på din enhed. Hvis du gør det, fungerer visse funktioner i vores tjenester ikke længere.

Kampagnemeddelelser

Du kan til enhver tid fravælge at modtage kampagnemeddelelser fra os ved at følge instruktionerne i disse meddelelser. Selvom du fravælger det, kan vi stadig sende dig ikke-salgsfremmende meddelelser, f.eks. om din konto eller vores igangværende forretningsforbindelser.

Push-meddelelser/alarmer på mobilen

Med dit samtykke sender vi salgsfremmende og ikke-salgsfremmende push-notifikationer eller alarmer til din mobilenhed. Du kan til enhver tid vælge at stoppe med at modtage disse meddelelser ved at ændre underretningsindstillingerne på din mobilenhed.

Spor ikke

"Spor ikke" er en privatlivsindstilling for at beskytte personlige oplysninger, som brugerne kan angive i deres webbrowsere. Når en bruger aktiverer "Spor ikke"-signalet, sender browseren en meddelelse til hjemmesider, der beder dem om ikke at spore brugeren. For information om "Spor ikke" besøg www.allaboutdnt.org. På nuværende tidspunkt reagerer Sage ikke på "Spor ikke"-browserindstillinger eller -signaler. Derudover kan Sage bruge anden teknologi, der er standard på internettet, såsom pixeltags, web-beacons og andre lignende teknologier, til at spore besøgende på Sage's hjemmesider. Disse værktøjer kan bruges af os og af tredjeparter til at indsamle oplysninger om dig og din internetaktivitet, selvom du har aktiveret "Spor ikke"-signalet.

Datalagring

Vi gemmer de oplysninger, vi indsamler om dig, efter behov eller til de formål, vi oprindeligt indsamlede dem til, eller til andre legitime forretningsformål, herunder for at opfylde vores juridiske, lovgivningsmæssige, skattemæssige, bogførte eller andre forpligtelser, der skal overholdes.

Sikkerhed

Vi søger at bruge rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte oplysninger i vores organisation. Desværre kan ingen dataoverførsel via internettet eller lagringssystemet garanteres at være 100 % sikker. Hvis du har grund til at tro, at din kontos sikkerhed er blevet kompromitteret, bedes du straks underrette os i overensstemmelse med afsnittet "Kontakt os" nedenfor.

Mindreåriges brug af vores tjenester

Sage er forpligtet til at overholde alle gældende love og regler vedrørende indsamling, opbevaring og brug af personlige oplysninger om mindreårige under 16 år. Hvis du befinder dig i Østrig, er det under 14 år eller i Storbritannien, Irland eller Spanien under 13 år.

Undtagen som angivet nedenfor: (i) vores produkter og tjenester markedsføres for og er rettet mod køb af voksne eller med samtykke fra voksne; (ii) Personer under 18 år ("mindreårige") har ikke tilladelse til at bruge Sage-hjemmesider eller -apps uden opsyn af en forælder eller værge; (iii) vi indsamler eller anmoder ikke bevidst om personlige oplysninger fra børn under 13 år, eller tillader bevidst sådanne personer at registrere sig med en online-konto eller offentliggøre personlige oplysninger på Sage-hjemmesiderne; og (iv) skulle vi erfare, at nogen under 13 år har givet personlige oplysninger til eller på nogen af Sage-hjemmesiderne, fjerner vi disse oplysninger hurtigst muligt.

Hvis du er en forælder eller værge, der mener, at din mindreårige under 13 år har indsendt personlige oplysninger eller andre oplysninger til os uden dit samtykke, bedes du kontakte [email protected]. Når vi har bekræftet, at du er forælder eller værge, vil vi på din anmodning straks give dig oplysninger om, hvilke eventuelle oplysninger vi har indsamlet om dit barn, og hvordan de er blevet brugt eller delt. Vi vil på din anmodning fjerne personlige oplysninger om dit barn fra dets database og instruere vores partnere og tredjepartspartnere i at gøre det samme.

Hvis du er mindreårig under 18 år, kan du anmode om og opnå fjernelse af bestemt indhold eller oplysninger, der er lagt ud på Sage-hjemmesider og -apps, ved at sende en e-mail til [email protected] med "Privacy Rights for Minors" i emnelinjen. Vær opmærksom på, at vores fjernelse af dit/dine indlæg ikke sikrer fuldstændig eller omfattende fjernelse af det indhold eller de oplysninger, du har lagt på Sage-hjemmesider eller -apps

Overførsel på tværs af grænser

Hvis vi behandler data fra EØS eller Storbritannien i et tredjeland (dvs. uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)), hvor vi har faciliteter, eller behandlingen finder sted i forbindelse med brug af tredjepartstjenester eller videregivelse eller overførsel af data til andre personer, enheder eller virksomheder, vil dette kun ske i overensstemmelse med den gældende lov.

Personlige oplysninger, du afgiver på hjemmesiderne eller via tjenesterne, kan blive sendt til USA og behandlet af os der eller i andre lande på vores tjenesteudbyderes cloud-servere. Vi vil altid beskytte dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivserklæring, uanset hvor de behandles.

For transaktioner, der er underlagt dit udtrykkelige samtykke eller påkrævet ved kontrakt eller lov, behandler eller tillader vi kun behandling af data i tredjelande med et anerkendt databeskyttelsesniveau, kontraktmæssige forpligtelser ved såkaldte standardbeskyttelsesklausuler fra EU-Kommissionen, med certificeringer eller bindende interne databeskyttelsesforordninger (art. 44 til 49 GDPR, EU-Kommissionens informationsside: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_da.

Yderligere politikker om databeskyttelse af fortrolige oplysninger for brugere i Californien

Hvis du bor i Californien, har du visse rettigheder og beskyttelse i henhold til California Consumer Privacy Act ("CCPA"), som ændres fra tid til anden. Se vores amerikanske privatlivspolitik  for detaljerede oplysninger, der gælder for vores brugere og kunder i USA

Dine rettigheder som registreret

Du har ret til at få adgang til de personoplysninger, vi har om dig, og til at bede om, at de rettes, slettes (i det omfang gældende lov tillader det) eller overføres. Du kan også gøre indsigelse mod eller anmode om, at vi begrænser visse behandlinger. Hvis vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke til fremtidig behandling tilbage. Hvis du gerne vil udøve nogen af disse rettigheder, kan du logge ind på din konto og redigere visse kontooplysninger eller kontakte os på [email protected].

GDPR kræver, at personoplysninger fra EU/EØS skal beskyttes i særlig grad. Derudover har alle EU-baserede personer, uanset deres nationalitet ("registrerede") visse individuelle rettigheder i henhold til GDPR, såsom:

1. Retten til at blive informeret om indsamling og brug af deres personoplysninger.

2. Adgangsretten til at finde ud af, hvad der er gemt om dem.

3. Retten til rettelse af deres personoplysninger, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige.

4. Retten til sletning for at gøre det muligt for en person at anmode om sletning eller fjernelse af personoplysninger, hvis der ikke er nogen tvingende grund til dens fortsatte behandling.

5. Retten til at begrænse behandlingen for at 'blokere' eller undertrykke behandling af personoplysninger.

6. Retten til dataportabilitet, der gør det muligt for enkeltpersoner at indhente og genbruge deres personlige data til deres egne formål på tværs af forskellige tjenester.

7. Retten til at gøre indsigelse mod behandlingen baseret på legitime interesser eller udførelsen af en opgave i offentlighedens interesse/udøvelse af offentlig myndighed (herunder profilering), direkte markedsføring og/eller med henblik på videnskabelig/historisk forskning og statistik.

8. Forskellige rettigheder i forbindelse med automatiseret beslutningstagning (udelukkende at træffe en beslutning med automatiserede midler uden menneskelig involvering) og profilering (automatiseret behandling af personoplysninger for at evaluere bestemte ting om et individ).

Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, skal du logge ind på din konto og redigere visse kontooplysninger eller kontakte os som beskrevet nedenfor.

Oplysninger under art. 13 og 14 GDPR

(a) Identiteten og kontaktoplysningerne for den eller de dataansvarlige

Sage Appliances GmbH, Campus Fichtenhain 48, 47807 Krefeld, Tyskland

(b) Databeskyttelsesrådgiverens kontaktoplysninger

Sage Appliances GmbH, Campus Fichtenhain 48, 47807 Krefeld, Tyskland Data Protection Officer e-mail: [email protected]sageappliances.com; Barbara Dirsa

(c) Formål med behandlingen af personoplysningerne 

For at yde service med hensyn til dit tilsluttede apparat, besvare dine anmodninger, markedsføre Sage's produkter og tjenester, opfylde og behandle dine anmodninger om betaling, udvikle nye produkter, underrette dig om ændringer i service, svindelforebyggelse, opslag osv. Se afsnittet "Brug af oplysninger" i den offentliggjorte privatlivspolitik. 

(d) Modtagere eller kategorier af modtagere af personoplysningerne

Medarbejdere hos Sage, der besvarer forespørgsler samt eksterne tjenesteudbydere, der har brug for at kende dataene med henblik på at levere de produkter og tjenester, du har anmodet om.

(e) Lagringsbegrænsninger

Personoplysningerne gemmes af Sage i en periode, der er nødvendig til de formål, der er anført under (c) ovenfor, medmindre gældende lov foreskriver en længere opbevaring (f.eks. 8 år for skatteoptegnelser i Storbritannien), op til et potentielt maksimum på 10 år til relevante undtagelser.

(f) Tilbagekaldelse af samtykke

Den registrerede har til enhver tid ret til at trække sit samtykke tilbage uden at påvirke lovligheden af behandling baseret på samtykke før tilbagetrækningen, ved at sende en e-mail til den under (b) anførte databeskyttelsesansvarlige.

(g) Retsgrundlag for behandling

Den registrerede giver sine personlige data til Sage (f.eks. navn og kontaktoplysninger), så Sage kan levere ønskede tjenester, behandle betalingen eller besvare henvendelsen (art. 6, stk. 1, litra b), GDPR.  I alle andre tilfælde er behandlingen nødvendig med henblik på legitime interesser, som Sage forfølger, afbalanceret i forhold til EU-kundens interesser og grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af personoplysninger (art. 6, stk. 1, (f) GDPR ). En legitim interesse er især Sage's fortsatte behov for at betjene EU-kunder hos Sage med produkter og tjenester.

 

Dine spørgsmål eller klager

Hvis du er bekymret over vores behandling af personoplysninger, som vi ikke er i stand til at løse, har du ret til at indgive en klage til den databeskyttelsesmyndighed, hvor du bor. Hvis du er bekymret over vores brug af dine personlige oplysninger, kan du klage til os på [email protected]

Du kan også klage til Databeskyttelseskommissionen, hvis du er utilfreds med, hvordan vi har brugt dine data.

Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed vedrørende indsamling og brug af dine personoplysninger. Kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighed for at få flere oplysninger. (Kontaktoplysninger til databeskyttelsesmyndigheder i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Schweiz og nogle ikke-europæiske lande (herunder USA og Canada) findes her (https://edpb.europa.eu/about-edpb/about-edpb/members_en#member-dk ).

Vi vil besvare alle anmodninger fra personer, der ønsker at udøve deres databeskyttelsesrettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os på [email protected] eller skriftligt ved at sende din skriftlige anmodning til:

Sage Appliances GmbH

Campus Fichtenhain 48, 47807 Krefeld, Tyskland

Attn. Data Privacy Officer

Da e-mailkommunikation ikke altid er sikker, skal du ikke inkludere kreditkort eller andre følsomme oplysninger i dine e-mails til os.